Skoletasker 3-5 klasse

Find den perfekte taske eller rygsæk til hverdag, arbejde og eventyr

Søg efter produkt

Filter products

Filter efter Varekategorier

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail for at modtage vores seneste opdatering og tilbud!

Bemærk at vi har fri fragt fra 499,-

Populære skoletasker og gode tilbud

Victa leverer skoletasker fra 0. klasse og hele vejen op gemmen skolesystemet. I kan derfor være sikre på at finde en skoletaske der passer netop jer.

Ergonomisk skoletasker er vigtige

Victa.dk leverer gode skoletasker til både piger og drenge. Det er vigtigt at din skoletaske sidder godt og fast på ryggen, så tænk jer godt om. Skal det være ekstra godt for ryggen så overvej en af vores smarte skoletasker på hjul.

Skoletasker med heste eller måske en med Star wars

Hos Victa er der mange smarte farver og motiver at vælge imellem. Der er f.eks. motiver med fodbold, Star Wars, prinsesser og heste, alt sammen populære emner.

Skoletasker der holder

Det er vigtigt at din nye skoletaske holder og kan benyttes dag efter dag, hele året igennem uden. Derfor sørger vi hos Victa altid efter de rigtige kvalitet til prisen og skulle uheldet være ude, står vi naturligvis klar til at hjælpe. Så går du i 0. klasse og jagter din første skoletaske eller er din skoletasker pludselig ikke aldersvarende og alt for barnlig til en stor dreng i 4. klasse, så har vi en taske der passer.

Skoletasker på udsalg

Vi har altid et godt tilbud på vores skoletasker og forsøger at samle de bedste tilbud på vores skoletaske tilbuds side. Så klik ind på siden og se om ikke du kan finde et godt tilbud der passer netop dig og dit barn.

Find inspiration til din bolig lige her

Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

 

Scroll to Top