Se vores mange muligheder og varianter af møbler

Herunder kan du klikke dig ind under de forskellige kategorier af møbler. Vi giver dig overblikket, så du nemt kan finde frem til det du ønsker i dit hjem. Vores sortiment udvikles løbende. Du kan også finde tilhørsprodukter som puder, tæpper, bakker, vaser, krukker, plakater, spejle og mange andre ting.

Nordisk elegance og industriel nostalgi

Dit hjem er din base. Det er her du finder ro og lader op. Det handler om at gøre dit hjem til din eget fristed. Din oase. Det skal føles hjemligt, uanset hvilket rum du befinder dig i. Lad dig inspirerer og dyk ned i alle mulighederne. Vi har mange produkter og vi har helt sikkert også noget som passer til dig. Her på shoppen finder du møbler af høj kvalitet, udført i nordisk design.

 

Møbler gennem historien

Folk har brugt naturlige genstande, såsom træstubbe, klipper og mos, som møbler siden begyndelsen af ​​den menneskelige civilisation. Arkæologisk forskning viser, at folk for omkring 30.000 år siden begyndte at konstruere og udskære deres egne møbler ved hjælp af træ, sten og dyreknogler.

 

Tidlige møbler fra denne periode er kendt fra kunstværker som en Venus-figur findes i Rusland, der viser gudinden på en trone. De første overlevende eksisterende møbler er i hjemmene til Skara Brae i Skotland og inkluderer skabe, kommoder og senge alle konstrueret af sten.

 

Udsøgt snedkerarbejdes begyndelse

Komplekse konstruktionsteknikker som snedkerarbejde begyndte i den tidlige dynastiske periode i det gamle Egypten. Denne æra så konstruerede trestykke, inklusive afføring og borde, undertiden dekoreret med værdifulde metaller eller elfenben. Udviklingen af ​​møbeldesign fortsatte i det antikke Grækenland og det gamle Rom, hvor troner var almindelige såvel som klinai, flerbrukssofaer, der blev brugt til at slappe af, spise og sove.

 

Middelalderens møbler var normalt tunge, eg og ornamenterede. Møbler design udvidet i løbet af den italienske renæssance i det fjortende og femtende århundrede. Det syttende århundrede, både i Syd- og Nordeuropa, var præget af overdådige, ofte forgyldte barokke mønstre. Det nittende århundrede er normalt defineret af genoplivningsstiler.

 

De første tre fjerdedele af det tyvende århundrede ses ofte som marchen mod modernismen. En unik udvækst af postmoderne møbeldesign er en tilbagevenden til naturlige former og strukturer.

Find inspiration til din bolig lige her

Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

Forhandler af spændende boliginteriør

Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

Forhandler af House Doctor

Forhandler af Hübsch

Forhandler af Moyha

Forhandler af Bloomingville