Flot og hyggelig belysning

Lysets farve kan både inspirere, berolige og stresse af hjemme hos dig – Vi har neddæmpende belysning, væglamper der er hyggelige, og flotte dekorative lamper til dit hyggehjørne. Hos os finder du indenfor kategorien belysning alt fra loftlamper, hyggelamper, væglamper, bordlamper og gulvlamper – alt sammen i flot nordisk stil der passer godt ind i den moderne boligindretning.

Stemningsfuld belysning til din bolig

Bordlamper, loftlamper, væglamper og hyggelamper i fra det populære mærke House Doctor og Hübsch. Lamperne er velovervejede og stilsikre i din bolig.

 

Belysning i alt fra gulv til loft

Gulvlamper der skaber hygge ved siden af din sofa i stuen, eller væglampen i flot skandinavisk stil. Indendørs belysning er både hyggeligt og praktisk for at oplyse rum op. Belysningen skaber hygge og stemning til dit hjem. Hos Creadecor finder du belysning i form af loftlamper, væglamper, bordlamper og gulvlamper.

Stort udvalg af flot belysning til din bolig…

 

Belysning til stuen, i køkkenet eller lampen til kontorbordet

Har du brug for at skabe den perfekte atmosfære, stemning og hygge i hjemmet eller på jobbet, så er lys en vigtig faktor. Den rigtige lampe giver dit hjem og dine møbler karakter og hvem kan ikke lide at sidde i den bedste stol i stuen med lampen tændt og nyde livet. Det rette lys til kontorbordet beskytter desuden dine øjne mod unødige anstrengelser og modvirker hovedpine.

 

Lamper som et møbel

Tidligere så man belysning i hjemmet som en nødvendighed i dag fremstår lamperne som dekorative møbler der er med til at give stuen, kontoret, værelset, ja selv badeværelset en identitet og en udstråling. Vores store varierede sortiment fra en lang række leverandører giver dig god mulighed for at finde en lampe der kan passe til netop dit hjem.

 

Stuen kræver den rette loftslampe

Atmosfæren er vigtig overalt i vores hjem og lyset fra alt lige fra loftslamper, gulvlamper, væglamper eller måske bordlampen er med til at præge hjemmet. Vi har lamper der passer ind i mange stilarter, så leder du efter en klassisk lampe eller foretrækker du en mere rustik og industiel stil, er du kommet til det rette sted.

Skab en rolig og afslappet stil i et beroligende lys…

 

Find inspiration til din bolig lige her

Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

Forhandler af spændende boliginteriør

Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

Forhandler af House Doctor

Forhandler af Hübsch

Forhandler af Moyha

Forhandler af Bloomingville