Kategorier

Bemærk at vi har fri fragt fra 499,-

Vi har et stort udvalg i bordlamper

En af de bedste måder at forbedre din indretning på, er med belysning. Her kan du finde en bred vifte af bordlamper i forskellige størrelser, former og designs.

Vi har bordlamper i forskellige materialer som træ, metal, stof, aluminium, keramik og glas. De fås i interessante geometriske og abstrakte former.

Hvis du har skænk eller sidebord i din stue, kan du også sammensætte en klynge af små bordlamper som tilbehør eller en hovedbordlampe med skygge for at skabe den perfekte belysning om aftenen.

Historien bag bordlampen

I 1780 opfandt Aime Argand Argand Lampen, som kunne placeres på bordet og gav nok lys i rummet. Til sidst fik dekorative bordlamper stor betydning i den victorianske tidsalder.

    Find inspiration til din bolig lige her

    Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

    Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.