Væglamper, en lys idé

Væglamper kan tilføje et boost af lysstyrke til loftslamper eller gulvlamper, samt en hyggelig og afdæmpet stemning. Moderne væglamper kan skabe en moderne tilstedeværelse i dine værelser, til subtilt at opløfte det indretningsmæssige potentiale. Væglamper er særligt fordelagtige af denne grund. Ved hjælp af strategisk placeret væglamper kan du fremhæve hyggelige hjørner, vise mesterværker og andre elementer i hjemmet som du holder af. Væglamper kan bruges i alle rum. I entreen kan væglampen skabe en varm velkomst. I soveværelset kan væglampen placeres i nærheden af din seng, så du kan læse bøger på dit yndlingssted.

  Væglampe, Precise, Mat sort H21
  Væglampe, Molecular, Sort/Messing L22

  Find inspiration til din bolig lige her

  Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

  Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

  Forhandler af spændende boliginteriør

  Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

  Forhandler af House Doctor

  Forhandler af Hübsch

  Forhandler af Moyha

  Forhandler af Bloomingville