Vægure til hvert et hjem

Et vægur er mere end bare en anden måde at fortælle tid på. Et vægur er en måde hvorpå, du viser hvordan du ønsker at style dit hjem. Uanset om du foretrækker et industrielt, rustikt eller nordisk design i hele dit hjem, kan du finde vægure, der passer til din stil.

Et vægur er en fantastisk tilføjelse til dit hjem, uanset om det er til din stue, dit køkken eller spisestuen. Selvom vægure bruges mindre til at holde styr på tid, kan de stadig skabe unikke indtryk på indretning og stil.

Stort eller småt

Du bør overveje størrelsen på dit vægur. Urene kan være små, så de ikke tager for meget vægplads eller opmærksomhed. De kan også være store, og så de skiller sig ud og giver rummets væg personlighed. Et stort vægur kan i en indretning, placeres centralt alene på væggen i din stue eller entre. Den bedste måde at opnå dette med små ure, er at isolere dit ur og fjerne ekstra væg pynt, så uret fremtoner på væggen.

  Find inspiration til din bolig lige her

  Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

  Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

  Forhandler af spændende boliginteriør

  Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

  Forhandler af House Doctor

  Forhandler af Hübsch

  Forhandler af Moyha

  Forhandler af Bloomingville

  Der er ingen produkter i denne kategori