Dejlige plejeprodukter og tilbehør

Med vores plejeprodukter fra Meraki, kommer du uden tvivl i Wellness-stemning. Hvis badeværelset trænger til at ose lidt af wellness, kan du få lidt inspiration her og se på vores tilbehør og møbler. Vi har også dejlige vaskeklude, hyggelige stearinlys og meget mere. Så brug din kreativitet og skab din egen wellness-oase i dit hjem.

Frirum og afslapning med god stil

Vi har alle brug for vores eget frirum, hvor vi lader op og mærker efter. Hver dag byder på udfordringer og forskellige opgaver. Derfor er det vigtigt at give sig selv mulighed for at komme ned i tempo og stresse af. Her på Creadecor finder du produkter som kan hjælpe dig med at skabe netop det frirum på terrassen eller på badeværelset. Det kan også være dagligstuen som bliver dit frirum med dejlige møbler, puder og farver. Det er helt op til dig.

Find inspiration til din bolig lige her

Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

Forhandler af spændende boliginteriør

Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

Forhandler af House Doctor

Forhandler af Hübsch

Forhandler af Moyha

Forhandler af Bloomingville