Billigst på PriceRunner
Varenummer: 65 GRE

PLINT.eu Vandkande 5 liter grøn

49,00 kr.

Bemærk at vi har fri fragt fra 499,-

Højde: 22/32 cm

Diameter: 20 cm

Bredde: 47 cm

Indhold: 5 liter

Materiale: Varmgalvaniseret metal med brusehoved i messing

Vores vandkander er produceret til at holde i mange år. De er lavet i tykkere jernplader end normalt, stærkere svejsninger og en ru finish.

Når vandkanderne er færdige, bliver de varmgalvaniseret. De nedsænkes i en zinklegering, der er 460 grader varm. Zinken klæber til jernet som en tyk sirup. Når kanden kommer op igen, hænger den og drypper i 20 minutter. Det er den absolut bedste måde at forhindre jernet i at ruste.

De kander, der skal farves, hænges derefter på kroge og køres gennem en pulverlakeringstunnel, hvor malingen klæber til det varmgalvaniserede zinklag. Det er her, kanderne får den karakteristiske overflade, der ligner, at der er kommet for meget maling på. Men det er det tykke og ujævne zinklag, der træder frem.

De kander, der ikke får maling, dem, der beholder zinkfarven, starter en langsom oxideringsproces. Det vil sige, at zinken langsomt modnes i farven. Hvis du ønsker, at processen skal gå hurtigere, kan du anvende en svag syre, for eksempel et surmælksprodukt. Det vil fremskynde oxideringen, som giver den matte overflade. Varmforzinkningen mister sin fulde korrektionssikkerhed efter ca. 50 år.