Billigst på PriceRunner
Varenummer: 5250

Plakater med dyr - Michelle Carlslund

129,00 kr.

Bemærk at vi har fri fragt fra 499,-

 "Plakater med dyr" - skønne illustrationer til børneværelset

Søde plakater med dyr - her en illustration med en løve som har en trylle kanin i munden - plakaten hedder Lion & bunny - de søde og stemningsfyldte illustrationer af Michelle Carlslund passer godt til indretning af værelset til både piger og drenge - stuen eller entreen. Vil du se hele vores udvalg af børneplakaterne kan du trykke her.

De søde plakater med dyr passer godt sammen på tværs af hinanden, de er beriget med dejlige friske farver og et twist af humor. Er du igang med at indrette børneværelset, og skal du lave en plakat væg med søde illustrationer, så kan vi anbefale at sætte lion & bunny plakaten sammen med "I love ice cream" - en illustration af en kær bjørn der har fået en is på hovedet - ret sød at hænge sammen med løve plakaten. Det er nemt, at lave et hyggelig børneværelse med skøre og tossede motiver som dine børn kan smile af. Skab den gode stemning med friske farver på børneplakater.

Plakaterne sælges uden rammer - Du kan se hele vores udvalg af fine rammer - vi har rammer i sort og hvid træ, ahorn, eg, fyr og mange flere - rammerne kan hos os købes i følgende størrelser - a4, a3 og 50 x 70.

 

 

Brand: Michelle Carlslund

Variant: Plakater med dyr | Lion & Bunny

Finurlige og dekorative plakater med dyr - Indret børneværelserne med lækre og flotte farvenuancer - populær plakat til det hyggelige børneværelse illustreret af Michelle Carlslund - se hele vores udvalg af børneplakater.

Denne plakat hedder "Lion & Bunny" og måler 30x40cm og er trykt i Danmark på 400gr bæredygtig sten papir med naturlige farver.

Leveres uden ramme. Du kan se vores udvalg af rammer og købe en ramme med til din plakat.