Billigst på PriceRunner
Varenummer: 5317

Plakat børneværelse - Michelle Carlslund

129,00 kr.

Bemærk at vi har fri fragt fra 499,-

 "Houses" - plakat til børneværelset

Har du set de mange søde plakater af Michelle Carlslund? - Hun er både dygtig og kreativ og laver nogle fantastiske illustrationer. Her kan du finde plakaten Houses, som passer lige ind på pigeværelset, rigtig tøset plakat med de fineste rosa og lilla farve nuancer. S alle vores plakater af Michelle Carlslund.

Houses plakaten vil være sød at hænge sammen med "Cycling bear" - du kan også se hele vores udvalg af børneplakater

Plakaterne trykkes på miljøvenligt sten papir og sælges uden rammer - Du kan se hele vores udvalg af flotte rammer - vi har rammer i sort og hvid træ, ahorn, eg, fyr og mange flere - rammerne kan hos os købes i følgende forskellige størrelser - a4, a3 og 50 x 70.

 

 

Brand: Michelle Carlslund

Variant: Houses | plakat børneværelse

Dekorativ illustration af flere små huse lavet af blyanter i forskellige rosa og lilla nuancer, passer perfekt til pigeværelset. Denne plakat hedder "Houses" - du kan se hele vores udvalg af børneplakater.

Plakaten måler 30x40cm og er trykt i Danmark på 400gr bæredygtig sten papir med naturlige farver og har en flot overflade i fin kvalitet.

Det er nemt at indrette børneværelset med disse søde illustrationer, de kan nemt sættes sammen på tværs af hinanden - de har nogle skønne friske farver.

Leveres uden ramme. Du kan se vores udvalg af rammer og købe en ramme med til din plakat.