Billigst på PriceRunner
Varenummer: FI-02216

FILIBABBA FILIBABBA Multipude Juno - Ivory Cream

409,00 kr.

Bemærk at vi har fri fragt fra 499,-

Juno multipuden er en videreudvikling af vores klassiske ammepude, som følger dig gennem hele din graviditet og dit barns første år.

Betrækket på vores Juno pude er lavet af 100% økologisk bomuld, og puden har mange funktioner. Du kan bruge din Juno pude som:

Graviditetspude
Ammepude
Rede / stol til baby
Støtte ved mavetid for baby

Opdag alle Junos funktioner:

Som graviditetspude aflaster Juno din lænd, dit bækkenområde, dine ben og ikke mindst din voksende mave.

Efter fødslen skaber Juno god støtte til alle forældre og baby, når I ammer eller giver flaske. Ammer du liggende, støtter puden din babys ryg, mens den ved “laid back” amning eller amning i en siddende position giver ekstra stabilitet. Dette er meget vigtigt, for når du sidder og ligger behageligt, kan både dig og din baby slappe helt af under måltiden. Dette gør ikke kun, at forældrene undgår ømme arme og skuldre, men kan også bidrage til at baby får bedre fat om brystet og sutter mere aktivt. Derudover muliggør det en lang og tæt kontakt mellem forældre og det lille barn.

Ved legetid kan du binde pudens enderne sammen og skabe en hyggelig rede for din baby. Også ved “mavetid” er Juno multipuden en god følgesvend på gulvet. Du skal blot lægge barnet hen over puden for at hjælpe baby med at udvikle stærke nakke- og skuldermuskler og fremme babys motorik. Er baby klar til at sidde op, kan puden bruges som støttepude til ryggen. Senere gør puden legehjørnet og de små huler endnu mere hyggelige.

Vores multipude er fyldt med antibakterielle Krøyer-kugler, som gør multipuden nem at forme, og som skaber en fantastisk ligge- og spise-komfort.

Betrækket er lavet af 100% økologisk bomuldsmusselin, som giver puden en silkeblød overflade. Betrækket kan nemt tages af og vaskes ved 40 grader.

Materiale: Betræk: 100% økologisk bomuldsmuslin
Fyld: 100% antibakterielle krøyerkugler

Alder: 0 - 24 Måneder

Produktmål:

Længde (cm): 34,00

Bredde (cm): 57,00

Højde (cm): 20,00

Vægt (gram): 780,00

Farve: Beige

RELATEREDE PRODUKTER