Billigst på PriceRunner
Varenummer: FI-01829

FILIBABBA FILIBABBA Babynest - Dancing Swallow Rose

389,00 kr.

Bemærk at vi har fri fragt fra 499,-

Vores nye print Dancing Swallow er inspireret af vores skandinaviske baggrund med vores smukke natur og de varme, lyse sommernætter, hvor svalerne leger i de sidste solstråler.
Svalen er et symbol på det lyse forårs komme og det siges, at den lille fugl bringer lykke, hvis man er så heldig at have den boende. Oplev de farverige detaljer, som skaber den perfekte kontrast til den rolige, lyse baggrund. Ligesom alle vores prints er også Dancing Swallow tegnet med masser af kærlighed.

Vores babynest er produceret i økologisk satinvævet bomuld, som er dejlig blødt og smukt at se på. Babynesten er designet med en lynlås, som giver dig mulighed for at lyne kanten af og bruge denne som sengerand, når babyen vokser ud af babynesten, men stadig har brug for at føle sig omsluttet. Du kan nemt åbne og lukke babynesten med en læderstrop, hvilket gør nesten meget holdbar. Vores babynest er designet uden snore for at sikre din baby på bedste vis.
Vigtigt: Sørg altid for, at babynesten ligger på en plan overflade, og at barnet er under opsyn. Vend altid barnet med hovedet modsat lukningen.

Materiale: 100% økologisk bomuld.
Fyld og madras: 100% polyester og koldpresset skum

Alder: 0 - 18 Måneder

Produktmål:

Længde (cm): 84,00

Bredde (cm): 48,00

Højde (cm): 15,00

Vægt (gram): 1.800,00

Farve: Beige