Billigst på PriceRunner
Varenummer: 5850

Cph - Dialægt plakat

229,00 kr.

Bemærk at vi har fri fragt fra 499,-

CPH dialægt - fede farver lige til væggen!

Plakaten CPH - eller Cepehå fåes i mørke og blålige nuancer med en orange skrift der giver en lækker kontrast  - plakaten indeholder ni herlige og sjove udtryk på 'Kjøvenhavnsk' dialekt i hver deres kasse. Se hele vores udvalg af Dialægt's plakater.

Er du også ret vild med de super seje plakater med bynavne og dialægter? - det er sjovt, for med de plakater er man altså liiige nød til at skal læse hvad der står og man kan næsten ikke andet end at trække på smilebåndet med de mange sjove dialægter!

Skal du have en ramme med til din plakat? - så har mange flotte rammer i eg, valnød, ahorn, hvid sort og mange flere varianter - se hele vores udvalg af rammer.

 

 

Brand: Dialægt

Variant: Cepehå

Kan du genkende nogle af de sjove Københavnske dialægter? - måske 'Hold kæft hvor nedern' oversat til 'træls' - dialægt fyrene har virkelig formået at finde de sjove udtryk og dialægter frem i deres plakater, suverænt og passer lige til væggen!

Bor du i København eller har du gode relationer dertil, så må du da eje denne plakat. Læs mere om de to friske fyre der står bag Dialægt

Plakaten måler 50 x 70 - sælges uden ramme - se vores udvalg af rammer og køb en ramme med til din plakat