Billigst på PriceRunner
Varenummer: 5333

Bee keeping - Michelle Carlslund

59,00 kr.

Bemærk at vi har fri fragt fra 499,-

 "Bee Keeping" - Lær dine børn alfabetet med søde plakater

Mangler du lidt nyt til væggene i børneværelset - så er denne Honning elskende bjørn lige hvad du mangler. Indret børneværelset med Bee keeping plakaten så er du godt på vej. Du kan finde hele vores udvalg af børneplakaterne.

Alle Michelle's motiver er trykt på sten papir, som er et grønt og godt alternativ til almindeligt papir. Se dig omkring på webshoppen og føl dig hjemme - læs en kort beskrivelse af Michelle. Mangler du hjælp eller har spørgsmål så skal du endelig tage kontakt til os via vores facebook side eller sende os en email, så hjælper vi dig godt på vej.

Alle motiverne af Michelle Carlslund sælges uden rammer - du kan se hele vores udvalg af flotte træ rammer - vi har rammer i sort træ og hvid træ, ahorn, eg, fyr og mange flere - rammerne kan købes i forskellige størrelser - a4, a3

 

 

Brand: Michelle Carlslund

Variant: Bee keeping

Honning elskende bjørn der læser - sød plakat, som passer til børneværelset.

Plakaten er designet af den dygtige Michelle Carlslund i hendes studie i hjertet af København. Denne plakat hedder "Bee keeping" og måler 30x40cm og er trykt i Danmark på 400gr bæredygtig sten papir med naturlige farver.

Mangler du flotte og stemningsfyldte plakater til børneværelset - så er disse populære plakater af Michelle Carlslund et godt bud på moderne plakatdesign til et hyggeligt børneværelse.

Leveres uden ramme. Du kan se vores udvalg af rammer og købe en ramme med til din plakat.