Billigst på PriceRunner
Varenummer: 5841

Babygirl - Dialægt plakat

229,00 kr.

Bemærk at vi har fri fragt fra 499,-

Babygirl - hvad siger en baby?

Få humor og kant ind i børneværelset med babygirl plakaten designet af Dialægt - her et forsøg på at formulerer nogle af de mange babylyde der kommer ud af småbørn. 'Vrææl!' - oversat med 'Så gør dog noget, jeg er utilpas' eller 'Dada' oversat med 'Hold op hvor vi hygger'. Indimellem kan man virkelig godt undre sig over, hvad de mange babylyde egentlig betyder og her er der da en meget god og humoristisk forslag til, hvad de kan betyde. Se hele vores udvalg af børneplakater eller se hele vores udvalg af Dialægt's plakater. Dialægt plakaterne er den første kollektion der er lavet af gutterne, mens den nyeste kollektion hedder 'Har du aldrig', som du også kan finde her hos Creadecor under Dialægt.

Plakaten babygirl fåes i lyserøde og pink nuancer med pink og hvid skrift, på plakaten er der ni babylyde med oversættelse i hver deres boks.

 

 

 

Brand: Dialægt

Variant: Babygirl

Er du også indimellem i tvivl om, hvad de lyde der kommer ud af babyer egentlig betyder, ja så har Dialægt et godt bud på, hvad dada, tete og mange andre ord betyder. Findes i pink nuancer til pigerne og blå nuancer til drengene.

Få humor og smil på børneværelset. Læs mere om de to herlige fyre der står bag Dialægt

Plakaten måler 50 x 70 - alle plakater sælges uden ramme - se vores udvalg af rammer og køb en ramme med til din plakat