Billigst på PriceRunner
Varenummer: 5846

Babyboy - Dialægt plakat

229,00 kr.

Bemærk at vi har fri fragt fra 499,-

Babyboy - Dialægt sjove bud på babylyde

Søde og sjove udtryk, som der jo så ofte kommer fra babyer, Dialægt giver sit bud på, hvad babyer egentlig mener, når de siger alle de sjove lyde og det er jo egentlig helt rart at vide, hvis man skulle være i tvivl. På babyboy plakaten er der blandt andet disse sjove udtryk: 'Wuaah' som betyder 'moaar jeg er sulten' eller 'Ooowh' som betyder 'Gaaab, jeg er træt'

Se hele vores udvalg af børneplakater eller alle vores sjove plakater fra Dialægt, vi har et bredt udvalg og der komme løbende nyheder - så hold øje!

Plakaten babyboy fåes i blålige nuancer med hvid skrift, på plakaten er der ni babylyde / udtryk med oversættelse i hver deres boks.

 

 

 

Brand: Dialægt

Variant: Babygirl

Synes du også det ville være rart, at vide hvad de små babyer siger? - så har Dialægt altså lavet et ret godt bud på, hvad Aaahh, tete og mange andre udtryk betyder. Findes i blå nuancer til drengene og pink nuancer til tøserne.

Find lidt plads til de søde og sjove plakater med babyutryk i børneværelset. Læs mere om de to herlige fyre der står bag Dialægt

Plakaten måler 50 x 70 - alle plakater sælges uden ramme - se vores udvalg af rammer og køb en ramme med til din plakat