Varenummer: 5236

Alfabet plakat - Michelle Carlslund

190 kr.

Bemærk at vi har fri fragt fra 499,-

 "Alfabet plakat" - Lær dine børn alfabetet med søde plakater

Mangler du lidt nyt til væggene i børneværelset - så er denne Alfabet plakat en mulighed, friske farver og fantasifulde motiver. Du kan finde hele vores udvalg af børneplakaterne af Michelle Carslund.

Alle illustrationerne er trykt på sten papir, som er et alternativ til almindeligt papir. Denne alfabet plakat fåes også med blålige nuancer - den kan du finde lige her - Kig dig omkring og føl dig hjemme på webshoppen, har du spørgsmål eller brug for råd så kan du altid tage kontakt til os via vores facebook side eller email.

Alle plakater illustreret af Michelle Carlslund sælges uden rammer - du kan se vores udvalg af flotte rammer her - vi har rammer i sort og hvid træ, ahorn, eg, fyr og mange flere - rammerne kan hos os købes i forskellige størrelser - a4, a3 og 50 x 70.

 

 

Brand: Michelle Carlslund

Variant: Alfabet rosa | Alphabet rosa

Mangler du søde og skønne plakater til børneværelset - så se her - lær dit barn alfabetet med en plakat i de flotteste rosa farver - populær plakat til pige værelset illustreret af Michelle Carlslund - se hele vores udvalg af børneplakater

Plakaten er designet af Michelle Carlslund i hendes eget studie i hjertet af København. Denne plakat hedder "Alphabet Rosa" og måler 30x40cm og er trykt i Danmark på 400gr bæredygtig sten papir med naturlige farver.

Mangler du sjove, hyggelige og stemningsfyldte plakater til børneværelset - så er disse populære plakater af Michelle Carlslund et godt bud på moderne plakatdesign til at skabe et rigtig hyggeligt børneværelse.

Plakaten leveres uden ramme. Du kan se vores udvalg af rammer her og købe en ramme med til din plakat.