Kategorier

Bemærk at vi har fri fragt fra 499,-

Der er ingen produkter i denne kategori

Få det bedste ud af den danske sommer med vores havemøbelsæt og nyd de lange sommeraftener med familien…

 

Skab en oase i haven og på terassen.

Med vores havemøbelsæt er du sikret en start på foråret og sommeren. Har du tænkt over at mange af de gode minder fra barndommen og op igennem årene ofte hænger sammen med oplevelser fra en aften i haven eller på terrassen. Det kan være en mindeværdig grillaften, eller den første kærlighed til en sommerfest eller måske barnets første leg med vandet i et soppebassin.

 

Gældende for mange af disse minder er, at havemøbler altid er forbundet med sådanne minder og oplevelser. Du kan som her, vælge et sæt hvor bord og stole passer sammen. Du er naturligvis også velkommen til at se vores sortiment af forskellige havemøbler og sammensætte dit eget sæt.

 

Her er f.eks et lækker cafesæt, inspireret af sydens sol og varme.

 

Find inspiration til din bolig lige her

Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

Forhandler af spændende boliginteriør

Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

Forhandler af House Doctor

Forhandler af Hübsch

Forhandler af Moyha

Forhandler af Bloomingville

Der er ingen produkter i denne kategori