Forlæng sommeren og nyd det!

Med vores udemøbler og tilbehør, kan du forlænge sommeren og nyde udelivet og den friske luft med hele familien. Skab din oase med loungemøbler, lanterner og lyskæder. Pak dig ind i et dejligt tæppe og nyd aftensolen.

Tilflugtssted fra omverdenen

Vores hjem er vores tilflugtssted fra omverdenen. Især i tider som disse, hvor vi bruger mere tid indenfor end normalt, er et indbydende, komfortabelt og inspirerende hjem vigtigt.

Heldigvis har vi også vores haver, terrasser, organgerier og altaner, hvor vi kan nyde den friske luft, indrette med smukke, grønne planter og få et afbræk fra vores to-do lister i solen.

Stilfuld oase – Find lanterner og lækre tekstiler

Forvandl dit udendørsmiljø til en hyggelig oase med stilfulde og praktiske møbler, smukke potter og krukker, bløde tekstiler og stemningfulde lanterner.

Skab din egen følelse af frihed og nærvær

Med vores produkter kan du skabe din egen oase ude i haven eller på terrassen. De bedste minder er ofte forbundet med udelivet blandt venner og familie. Et hyggeligt bålsted med snobrød og hygge. Varme tæpper og hyggelig belysning. Dejlige udemøbler, hvor du kan sidde og læse i din bog.

Find inspiration til din bolig lige her

Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

Forhandler af spændende boliginteriør

Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

Forhandler af House Doctor

Forhandler af Hübsch

Forhandler af Moyha

Forhandler af Bloomingville