Hurtig opladning i gennemført dansk lækkert design

 

Produktserien, TO100, fra det danske kvalitetsbrand UPSTRÖM består af effektive trådløse opladere, der kommer i en nuanceret farvepalette.

Disse skønne trådløse opladere er udført i slidstærkt, vegansk læder, der sømløst passer ind i det moderne hjem.

Vegansk læder er et dyrevenligt alternativ til traditionelt læder, som udleder langt færre kemikalier under produktion. Ved at anvende vegansk læder søger UPSTRÖM at fremme dyrevelfærd og modarbejde de ofte giftige arbejdsforhold i læderindustrien.

Bekæmp plastikforurening i samarbejde med UPSTRÖM

I 2020 finansierer UPSTRÖM indsamlingen og genanvendelsen af 1,5 tons havplast via deres produktsalg. For hver trådløse oplader du køber, er du aktivt med til indsamlingen og genanvendelsen af 15 plastikflasker fra verdenshavene.

Glem alt om kabelrod og løse forbindelser

Oplad dine enheder trådløst med den nye TO200, trådløs oplader, fra UPSTRÖM!

Hvis du gerne vil elevere din opladningsoplevelse og samtidig gøre en god gerning for miljøet, så er TO200 det rigtige produkt til dig! TO200 er blandt de hurtigste opladere på markedet:

  • Forøget hastighed og transmissionsafstand
  • 100% plastikfri emballage & oplader
  • 10W fast charge

Find inspiration til din bolig lige her

Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

Forhandler af spændende boliginteriør

Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

Forhandler af House Doctor

Forhandler af Hübsch

Forhandler af Moyha

Forhandler af Bloomingville

Der er ingen produkter i denne kategori