Barstole til hjemmebaren eller i køkkenet

  Barstole er en type høj stol, ofte med en fodstøtte til støtte for fødderne. Højde og den smalle udformning på barstole gør dem velegnede til brug i barer og ved høje borde i hjemmebaren.

   

  Materiale valget til barstolen

  Der er mange forskellige typer, byggematerialer og modeller, men ens for de fleste barstole er at de typisk er uden puder, plys og lignende materiale som nemt tager imod pletter. Barstole er derfor ofte lavet af træ eller metal. Der er barstole med og uden armlæn, ryg men for det meste sidder man uden.

   

  Udformningen af en barstol

  Barstolen kan variere fra grundlæggende trædesign med fast højde til mere komplekse hvor blandt andet højden kan justeres. Ekstra høje og ekstra korte er almindelige træk såvel som der både findes indendørs og udendørs barstole.

  Barstole er det perfekt valg til ethvert moderne eller glam-inspireret interiør, både som stol til spisebordet eller til kontorbordet. De fleste af vores stole har glatte, slanke linjer, så de fungerer godt med masser af hjemmekonsoller.

   

   

  Vælg mellem en bred vifte af drejelige, højdejusterbare stole,  i forskellige farver, størrelser og materialer.

   

   

  Hvilken barstol skal jeg vælge

  Hvis din spiseplads er inspireret af en industriel stemning, skal du gå efter metalstole, der fås i forskellige størrelser og farver. Men hvis du er mere i traditionel, skal du tænke på vores drejelige stole, der sandsynligvis passer bedst til dit køkken. Uanset om du er en beundrer af klassisk elegance eller ønsker at give din spiseplads et moderne udtryk, kan du kigge tænke f.eks. en læder barstole, der uden tvivl vil tilføje noget gnist til dit hjem.

   

  Hübsch barstol

  Hübsch er en af vores helt store leverandører af barstole. De har altid haft et fokus på det lidt rå og rustikke look og her passer barstole helt perfekt ind.

  Find inspiration til din bolig lige her

  Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

  Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

  Forhandler af spændende boliginteriør

  Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

  Forhandler af House Doctor

  Forhandler af Hübsch

  Forhandler af Moyha

  Forhandler af Bloomingville