Kategorier

Bemærk at vi har fri fragt fra 499,-

Sofaer i nordisk design

Der er ingen produkter i denne kategori

  Nordisk elegance og høj kvalitet

  Dit hjem er din base. Det er her du finder ro og lader op. Det handler om at gøre dit hjem til din eget fristed. Din oase. Det skal føles hjemligt, uanset hvilket rum du befinder dig i. Lad dig inspirerer og dyk ned i alle mulighederne. Vi har mange produkter og vi har helt sikkert også noget som passer til dig.

  3 moduler med uendelige muligheder

  Denne sæson er vores populære modulsofa blevet opgraderet. Siddekomforten er forbedret, og nu er modulerne tilgængelige i en række nye smukke tekstiler. Modulerne er enormt fleksible, hvilket gør det let at sammensætte dem, så de passer tildig og dine behov. Mulighederne er uendelige, så tænk uden for boksen. Uanset om det er i entréen, stuen eller soveværelset, vil sofaen være en smuk og funktionel tilføjelse til hjemmet.

  Vigtigheden af detaljer

  Stilen er både tidløs og fyldt med smukke detaljer, samtidig med at den er moderne og traditionel. Brug enkle elementer til at skabe en fleksibel opsætning, og inkludér dekorative ting såsom bøger og små skulpturer, for at blødgøre og tilføre personlighed til den simple indretning.

  Miks rigematerialer og teksturer som velour og læder, men hold farverne tone i tone, for at sikre den røde tråd gennem hele indretningen.

  Find inspiration til din bolig lige her

  Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

  Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

  Forhandler af spændende boliginteriør

  Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

  Forhandler af House Doctor

  Forhandler af Hübsch

  Forhandler af Moyha

  Forhandler af Bloomingville