Skoletasker med hjul

Valget af skoletaske kan være altafgørende og derfor er det også ofte en svær beslutning. Der stilles i dag store krav til selv den helt lille 0. klasses elev og dennes mængde af bøger, computer, penalhus, madpakke osv. Det bliver hurtigt en meget tung skoletaske for den lille skoleelev

Trolley til de helt små

Når vi idag sender vores helt små børn i skole med deres nye fine skoletaske, så er det tit en tæt pakket og meget tung skoletaske. Det kan være hårdt for barnet at skulle transportere tasken til og fra skole, kammerater eller blot at skulle bære skoletasken fra klasselokale til klasselokale.

En god måde at undgå den tunge vægt placeres på ryggen af vores skolebørn, er ved at købe en trolley skoletask, der i sin konstruktion fungere på samme måde som vi traditionelt kender fra almindelige kufferter.

Find inspiration til din bolig lige her

Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.