Skærebræt

Hold dine bordplader fri for ridser.

En ideel hjælper til kød, brød eller grøntsager i forberedelsen af dit måltid, er vores nyttige træskærebrætter er en praktisk tilføjelse til dit køkken. Med en naturlig træfinish og diskret design passer vores charmerende træskærebræt problemfrit til din eksisterende indretning og hjælper med at gøre madlavning til en fornøjelse. Med en hygiejnisk overflade, hvorpå du kan arbejde, hjælper skærebrættet dine knive i ikke at miste deres skarphed.

Anret på et stilfuldt skærebræt.

Skærebrættet findes i flere forskellige størrelser og former, så vælg netop det bræt der passer ind i jeres hjem. Skærebrættets forskellige størrelser og former, gør dem ideelle til både anretning og servering. Små som store til frugt, grønt, brød, pålæg, kød og alt andet de kunne tænke på.

  Skærebræt, Nature, Natur Ø36
  Skærebræt, Walnut, Natur L42

  Find inspiration til din bolig lige her

  Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

  Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

  Forhandler af spændende boliginteriør

  Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

  Forhandler af House Doctor

  Forhandler af Hübsch

  Forhandler af Moyha

  Forhandler af Bloomingville