Vi har mange forskellige typer af hylder

  Faste beslagshylder

  Hylder med faste beslag er måske den ældste type hylder, der har været brugt siden meget lang tid (og er lige så almindelige i dag også). Som navnet antyder, består de af individuelle ‘parenteser’, der er ‘fastgjort’ til den særlige overflade, hvor hylden skal placeres. Beslagene er typisk lavet af metal og ligner en omvendt L-form. De er fastgjort til en væg eller en hvilken som helst lodret overflade, og derefter er reoler hjælp over den anden ‘arm’ af støttebeslaget.

  Det være sig soveværelser, stuer, studier eller endda kontorer, grunden til, at disse hyldetyper ofte bruges, er at de er meget alsidige. Ikke kun fås de i forskellige materialer som metal, træ, plast og så videre, men de findes også i forskellige stilarter. Faste beslagshylder kan købes, som de er (dvs. forudmonteret og klar til at blive fastgjort direkte eller hængslet til væggen), eller du kan købe stativer, hylder og beslag efter eget valg og derefter fastgøre dem på egen hånd.

   

  En lignende type reolsystem (flydende hylder) forveksles ofte med fastbeslagssystem, men den primære forskel er, at ophængningspunktet i flydende hylder ikke er synligt, mens beslaget ofte er fremtrædende i faste beslagssystemer. Dette er ikke rigtig en dårlig ting, især fordi der nu er en lang række stilfulde beslag, som husejere kan vælge imellem. Disse kan have beslag lavet af udskåret træ, smedejern i delikat design og mange flere.

   

  Med den rigtige type materiale suppleret med den rigtige type beslag, kan denne type reolsystem give masser af funktionalitet med stil.

  Flydende hylder

  Medmindre du tilhører det sjældne eller snarere ikke-eksisterende mindretal af ikke-opmærksomme mennesker, er du enig i, at flydende hylder er det mest klassiske og stilfulde hyldesystem. Disse hylder kaldes også torsionsæskehylder, og er en virkelig ekstraordinær måde at opbevare dine genstande på en organiseret måde og på samme tid gøre dem til unikke og fascinerende dekorationsstykker.

   

  Flydende hylder svarer meget til faste beslag eller ophængte hylder i den forstand, at de også fås i forskellige designs og former og skal fastgøres til en væg eller en hvilken som helst anden påkrævet overflade. Men den primære forskel, der adskiller flydende hylder fra faste beslagshylder og gør dem til en mere foretrukken mulighed i forhold til den anden, er at i modsætning til faste hylder, hvor negle og skruer, der bruges til at fastgøre hylden til væggen, er tydeligt synlige. skjult i flydende hylder. Og det siger sig selv, at det er dette meget karakteristiske, der giver et faux indtryk af disse hylder, der ‘svæver’ i luften.

   

  Et andet særpræg ved flydende hylder er, at de normalt er lavet af konstrueret træ, der giver dem en mere raffineret og mere avanceret finish. Enheden understøttes af indvendige skruer, søm og / eller beslag, der holder de forskellige stativer sammen og bruges til at montere det samlede system på væggen. Som de fleste andre typer hylder findes flydende hylder i en række forskellige farver, størrelse og stilarter, men mens de fleste andre reolsystemer kun er en opbevaringsmulighed, viser flydende hylder sig også at være en fin indretning.

  Hvordan ser den rette hylde ud

  Hylder er utvivlsomt fantastiske af en række årsager. Ikke kun tilføjer de lagerplads til bøger, kurve og tilbehør, men de kan også virkelig ændre det æstetiske i et rum. Hylder skal passe til den måde, du bor, og den plads, du har, så det er virkelig vigtigt at overveje, hvad du vil bruge dem til.

   

  Spørg dig selv dette:

  • Hvad er hovedformålet med hylden? Er det udelukkende af skærmårsager, eller bruger du det til at gemme noget specifikt.
  • Hvad vil du lægge på det? Du bliver nødt til at sætte spørgsmålstegn ved hyldens materiale og robusthed, hvis du opbevarer tunge ting på den.
  • Hvor er det i huset? Er det til en alkove, en bar væg eller et køkken?

  Hylde idéer til hvert værelse

  Køkken – En hylde til opbevaring af Kilner krukker og kar, fyldt med madvarer eller madbøger.

  Badeværelse – Opbevaringshylde med kurve fulde af toiletartikler, toiletruller og rengøringsprodukter.

  Soveværelse – En hylde til visning af souvenirs, fotos og nipsgenstande.

  Gang – Opbevaringshylde med kurve til hatte, handsker og tørklæder.

  Stue – Stak dine cd’er og dvd’er væk.

  Spisestue – En reolskærm eller en hylde til opbevaring af dit fineste service.

  Generelt om hylder

  En hylde  er et fladt vandret plan, der bruges i et hjem, forretning, forretning eller andetsteds til at rumme genstande, der vises, opbevares eller udbydes til salg. Det hæves fra jorden og forankres / understøttes normalt på siderne med kortere længde ved hjælp af parenteser. Det kan også holdes op af søjler eller søjler. En hylde er også kendt som en tæller, afsats, kappe eller stativ. [2] Borde designet til at blive anbragt mod en væg, muligvis monteret, kaldes konsolborde og ligner individuelle hylder.

   

  En hylde kan fastgøres til en væg eller anden lodret overflade, hænges ned i loftet, være en del af en fritstående rammenhed, eller den kan være en del af et møbel, såsom et skab, reol, underholdningscenter, nogle hovedgavl osv. Normalt udgør to til seks hylder en enhed, hvor hver hylde er fastgjort vinkelret på de lodrette eller diagonale understøtninger og placeret parallelt oven over hinanden. Fritstående hylder kan fås fra enten den ene eller begge sider med længere længde. En hylde med skjulte interne beslag kaldes en flydende hylde. En hylde eller etui designet til at indeholde bøger er en bogreol.

   

  Hyldens længde er baseret på pladsbegrænsningerne ved dens placering og den vægt, som den forventes at holde. Den lodrette afstand mellem hylderne er baseret på pladsbegrænsningerne i enhedens placering og genstandens højde; justerbare reolsystemer gør det muligt at ændre den lodrette afstand. Enheden kan være fast eller være en eller anden form for mobile reoler. Den mest tunge hylde er pallereol. I en butik kan hyldens forkant under det eller de genstande, der holdes, bruges til at vise navn, produktnummer, prisfastsættelse og anden information om objektet / objekterne.

  Find inspiration til din bolig lige her

  Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

  Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

  Forhandler af spændende boliginteriør

  Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

  Forhandler af House Doctor

  Forhandler af Hübsch

  Forhandler af Moyha

  Forhandler af Bloomingville