Mors dag – Hvad er baggrunden for mors dag

  Mors dag er en ferie, der fejres den anden søndag i maj hvert år. Det startede i USA. Ferien blev grundlagt i 1908 af Anna Jarvis. Mors dag blev først lavet for at fejre en persons egen mor. Nu er det lavet for at fejre alle mødre og moderskab generelt. Det fejres på forskellige tidspunkter i forskellige lande. Dagen er blevet holdt i hævd som en officiel helligdag i USA siden 1914. I Danmark er det den anden søndag i maj. Børn kan lave kort og en masse andre ting til deres mor.

  Lækre produkter til mors dag

  Til kvinden der har det hele forsøger vi med vores serie af hudprodukter fra typisk Meraki at give muligheden for at finde den der lille specielle mors dags gave. Der kan sige jeg elsker dig.

  Find inspiration til din bolig lige her

  Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

  Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

  Forhandler af spændende boliginteriør

  Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

  Forhandler af House Doctor

  Forhandler af Hübsch

  Forhandler af Moyha

  Forhandler af Bloomingville