Fars dag – Hvad er baggrunden for fars dag

Fars dag er en fest, der ærer fædre og fejrer fædre, faderlige bånd og fædrernes indflydelse i samfundet. Traditionen blev sagt at være startet fra en mindetjeneste afholdt for en stor gruppe af mænd, der døde i en mineulykke i Monongah, West Virginia i 1907. Det blev først foreslået af Sonora Dodd fra Spokane, Washington i 1909. Det fejres i øjeblikket årligt den tredje søndag i juni i store dele af den vestlige verden. I danmark fejres fars dag den 5. juni på grundlovsdag.

Fars dag gaven kan være blød

Til manden som har det meste kan en lækker creme fra Meraki godt være et alternativ til de vanelige mandlige produkter.

    Find inspiration til din bolig lige her

    Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

    Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.