Gaveidéer

Bæredygtugt Fablewood legetøj, puder, tæpper, lanterner, plakater, lamper, køkkenudstyr, til badeværelset, til børneværelset, til terrassen. Der er rigtig mange muligheder. Kun fantasien sætter græner.

En gang om året har vi mulighed for at hylde, forkæle og vise taknemmelighed for alle de mødre og fædre der gør det så godt.

For lad os være ærlige. At være forældre er ikke altid let. Og med alt det, de klarer, fortjener de kun det bedste.

De nye gaveæsker findes i tre forskellige sæt, der hver indeholder en mild, flydende håndsæbe og en fugtgivende håndlotion – begge økologisk certificerede.

Indflyttergaven, dåbsgaven, fars dags gave eller mors dags gave

Der er rigtig mange muligheder for at give gode kreative gaver til ethvert formål. Til indflyttergaven er der ting til hjemmet i forma af forskelligt boligtilbehør som lamper, vaser, krukker, spejle, plakater, puder, tæpper, lanterner og meget mere. Til mors eller fars dags gaver er der tilmed også designede krus med mor eller far på koppen. Til dåbsgaven kan det f.eks være vores populære fablewood legetøj af bæredygtigt træ.

Find inspiration til din bolig lige her

Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

Forhandler af spændende boliginteriør

Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

Forhandler af House Doctor

Forhandler af Hübsch

Forhandler af Moyha

Forhandler af Bloomingville