Knagerækken – husets stumtjener

Vi kender nok bedst knagerækken fra entreen, typisk der vi selv og vores gæster hænger overtøjet. Knagerækken kan med fordel også bruges i husets andre rum. Sammensæt knagerækken med et skab eller kommode. På denne måde har du både plads til overtøj og sko.

Knagerækker findes i mange forskellige størrelser, former og materialer. Find lige netop det design du synes bedst om, og gør det til et vigtigt element i hjemmet.

Knagerækken i flere rum

Du kan for eksempel montere en knagerække i soveværelset, badeværelset eller køkkenet. I soveværelset kan den holde styr på tøjet. På badeværelset passer den på håndklædet og i køkkenet dine viskestykker. Lad fantasien flyve og oplev de mange muligheder ved knagerækken.

  Knage, Prea, Mat sort L27

  Find inspiration til din bolig lige her

  Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

  Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

  Forhandler af spændende boliginteriør

  Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

  Forhandler af House Doctor

  Forhandler af Hübsch

  Forhandler af Moyha

  Forhandler af Bloomingville

  Der er ingen produkter i denne kategori