Meraki´s produkter er designet og udviklet i Danmark.

Meraki vælger ingredienser ud fra, hvad de kan gøre for din hud. Fra klassikere som aloe vera og olivenolie til de nye som jordens havvand, ingredienserne er hudplejehelte, der aldrig undlader at gøre underværker for din hud.

Hvis du har sart hud og ikke tåler parfume, så er Meraki mærket for dig. Meraki har nøje udvalgt indholdet i deres produkter. Alle deres produkter er nemlig lavet af økologiske ingredienser og indeholder hverken parabener, parfume eller andre forstyrrende stoffer.

Med produkter fra Meraki får du skånsom, men effektiv pleje uden at skulle bekymre dig om skadelige indholdsstoffer. Meraki indeholder ikke:

  • SLS
  • Parabener
  • Farvestoffer
  • Hormonforstyrrende stoffer

Alle disse stoffer forstyrrer din krops naturlige balance, men med Merakis produkter kan du passe godt på dig selv og din hud

Meraki Omgiver dig med alt, hvad der gør dig virkelig glad. Tillad dig selv at føle alt. Det er selvforkælelse og øjeblikke, du skaber for ingen andre end dig selv. Meraki produkter er skabt til dette enkle formål. Produkter til din krop, ansigt og hår samt til små mennesker. Alt hvad du behøver for at fuldføre din egen hjemlige spa-oplevelse er lige her lige ved hånden.

Meraki er også meget andet end hudpleje.

På finepriser.dk kan du finde en række produkter, som kan skabe en følelse af luksus i din hverdag. Udover plejende hudprodukter så kan du til badeværelset finde bløde håndklæder, duftlys- og pinde med behagelige aromaer samt forskellige sæber med naturlige dufte. De har lavet nogle rigtig flotte knager som er superflotte på badeværelset og i de rum som netop du ønsker de skal pynte i dit hjem. De har også lavet div. ophæng til sæber og creme. Med Meraki-produkter kan du tage et beroligende karbad omgivet af dejlige dufte, og forsvinde fra hverdagens stress for en stund.

I køkkenet kan du nyde Merakis milde sæbe til opvasken. Sæben er mild mod din hud, men effektiv til at fjerne skidt. Du kan altså passe godt på din hud, imens du ordner opvasken. Derudover skader det heller ikke, at sæben kommer i et flot og stilrent design. Meraki-produkter til køkkenet er både dekorative og praktiske at bruge.

    Find inspiration til din bolig lige her

    Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

    Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.