House Doctor – funktionel og smuk stil 

House Doctor hjælper med at finde de perfekte møbler og tilbehør til dit hjem. Deres produkter kombinerer det skandinaviske design med en hyggelig bohemisk atmosfære. Du vil finde materialer, nuancer og overflader, der vil kombinere din indretning med et æstetisk udseende og en harmonisk atmosfære. Alle House Doctors produkter er designet internt og udstråler personlighed. Deres stil er provokerende, personlig og uformel.

House Doctor blander elementer i stedet for at matche dem

I takt med at vi går en mørkere og koldere tid i møde, ændres vores behov samtidig med at vi ønsker at skabe en balance i vores liv og hjem. Derfor vil der i den nye sæson være fokus på at skabe balance blandt materialer, som komplimenterer hinanden og sætter hvert sit unikke præg på indretningen. Kombinationen af det rå og rafinerede sammensættes med det bløde og taktile. Hos House Doctor har vi derfor fundet nogle af de materialer, der vil gå igen i efteråret og vinterens kollektion.

Skønhed i det uperfekte er et vigtigt mantra for House Doctor

Det er tid til at bringe varme tekstiler ind i vores hjem, og hvorfor ikke gøre det med stil? Hos House Doctor er tekstiler ikke blot et stykke stof. Det er med til at skabe ro og balance i vores hjem på en varm og ikke mindst dekorativ måde. Derfor kan vi i vores nye AW19-kollektion præsentere en ny serie af tekstiler, der vil sprede hygge i ethvert hjem. Se her hvordan de bløde og komfortable elementer, kan påvirke vores hjem på en helt ny måde.

House Doctor i alle rum – fra køkken til stuen til badet

Uanset om det er køkkenet, stuen eller soveværelset, får tekstiler hjemmet til at føles og ligne et indbydende og intimt fristed med deres ufuldkommenheder og bløde, beroligende farver. Lad de første stråler af dagslys strømme gennem gardinerne, lad dugen tale for sig selv som et minimalistisk touch og lad tæpperne give fylde og hygge i stuen.

Så lad dig endeligt inspirere på de følgende sider og miks deres stil med dine præferencer.

Køb House Doctor hos os

Vi levere mange af House Doctor’s produkter på dag til dag basis

  Find inspiration til din bolig lige her

  Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

  Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

  Forhandler af spændende boliginteriør

  Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

  Forhandler af House Doctor

  Forhandler af Hübsch

  Forhandler af Moyha

  Forhandler af Bloomingville