Design du kan lege med

Når du køber en træfigur fra FableWood bliver der plantet 5 træer. Dette sker i samarbejde med Eden Reforestation Projects som sikrer miljømæssig genplantning der samtidig afhjælper fattigdom og styrker lokalsamfundet ved at beskæftige lokale fra fattige landsbyer. FableWood har indtil videre plantet mere end 200.000 træer, og du fortsætter den gode udvikling når du køber et trædyr.

Er dyrene sikre at lege med?

Dine Børns sikkerhed når de leger med Fablewood

Fablewood har løbende kvalitets- og sikkerhedstjekket figurerne, så de ikke er farlige at håndtere for store som små. I den forbindelse har de arbejdet sammen med en erfaren legetøjsfabrikant, som har hjulpet dem med at sikre sig, at figurerne lever op til de europæiske sikkerhedsmæssige standarder. Derudover har de også været i kontakt med Sikkerhedsstyrelsen og et uafhængigt laboratorium med speciale i sikkert legetøj. Fablewood dyrene er derfor CE godkendt for børn fra 1 år og opefter.

Bemærk:

Der tages forbehold for naturlig variation i træet:
Træ er et natur-materiale, og træ varierer derfor i udseende, både ift. åre-struktur og nuancer.
Din endelige træ-figur kan derfor fremstå både mørkere eller lysere end afbildningerne her.
Din træ-figur er til gengæld helt unik, og helt sin egen.

Vedligeholdelse: 
Træ bliver typisk lysere med tiden. Ønsker man en mørkere og dybere fremtoning kan man behandle træ-overfladen med linolie, eller en anden olie, der er beregnet til træ.”

    Find inspiration til din bolig lige her

    Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

    Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.