Bloomingville er startet i år 2000, hvor det kun derefter er vokset sig større og større og har udvidet deres sortiment, så der er lavet 4 hovedkollektioner, sæsonkollektioner og 1 julekollektion.

Bloomingville Outdoor kommer vi ikke udenom, når vi snakker sommer, have og udehygge. Møblerne i serien er i lækker nordisk stil, og materialerne kan tåle at være ude hele sommeren. Her er plads til afslapning og masser af hygge. Kom med når Bloomingville og Creative Collection flytter ud i naturen og designer det smukkeste Glampingmiljø. Nyd en rolig stund i naturen og mærk glæden i en pause fra hverdagen.

Bloomingville Mini er for de mindste i familien. Det er legetøj i tidløst design. Bloomingville Mini er Legende – Hyggelig – Tidløs og frem for alt Nordisk. Bloomingville er designet til børn og deres hjem.

Lys skal der til, og dermed også masser af lamper. Det kan være loftslamper i den lidt afslappede industrielle stil, eller lamper i messing, der viser lidt mere stil. Bordlamper og gulvlamper i metal og glas skaber hygge og personlighed, og så kan de jo mixes så de passer perfekt ind i din personlige indretning.

Et tæppe i gangen, under sofabordet eller i køkkenet, er hos os et must have. Vi indretter meget gerne med tæpper, det giver hygge og personlighed. Kan de så mixes i farver med en vase på sofabordet, så er indretningen helt i vinkel.

Bloomingville har et stort udvalg af sofaer og sofaborde der passer så fint sammen. Mix og Match i farver og materialer og skab sammenhæng med skønne sofapuder og smukke urtepotter, der passer i farven.

Op imod jul har Bloomingville den smukkeste julepynt. Det er trendy og smuk julepynt, det matcher med det interiør du ellers har i hjemmet. Det betyder at din indretning stadig hænger sammen, selv om det er jul, og man fylder lidt ekstra ind i vindueskarmen og i loftet.

Service fra Bloomingville er et helt kapitel for sig selv. Bloomingville har de smukkeste serier af service, glas og bestik. Der er noget i alle farver og materialer, så det er ikke let at beslutte, hvilke man syntes bedst om. Deres service er hovedsageligt produceret i keramik, og det er alt sammen håndlavet. Så kvalitet og design går hånd i hånd.

Bloomingville står for kvalitet og design i høj klasse

Bloomingville – elegant og moderne boliginteriør

Det absolut skønne danske mærke byder på alt, hvad hjertet begærer inden for boligindretning. Alt fra større møbler som sofaer, Day beds, barborde, hylder, sofaborde, lænestole og puffer til mindre accessoires som lamper, plaider, puder, glas, vaser, bestik og spejle. De har endda også en kollektion med sødt interiør til børneværelset. Bloomingville gør det muligt at indrette hele boligen med smuk charme og stil. Designet er et utrolig skønt miks af boheme, det moderne og det nordiske. Du finder mange møbler og accessoires, der giver dit hjem et elegant og varmt udtryk. Om du skal indrette køkkenet, stuen, soveværelset eller kontoret – så byder Bloomingville på lækre møbler og fine accessoires. Materialerne er altid gode og kvaliteten er dermed i top. Shopper du Bloomingville får du altid holdbart boliginteriør.

  Nordisk livsstil

  Drevet af en fascination af nordisk stil og livsstil etablerede grundlægger Betina Stampe Bloomingville i 2000. Siden da har hun delt sin lidenskab for kreative og personlige måder at holde hjemmet i konstant forandring med mennesker over hele kloden. I 2014 blev virksomheden en del af USA-baserede Regent Holding, hvilket bragte et endnu bredere perspektiv af globalisering og ære til mærket.

  Boligindretning på flere kontinenter

  Med det nye ejerskab blev Bloomingville lanceret i USA i 2016 og tog det nye marked med storm med varme og elskede boligindretninger. Endnu flere muligheder opstod, da Bloomingville i 2018 overtog et Regent Holding-mærke, Creative Coop, der blev lanceret af Bloomingville i Europa og tilføjede endnu en stærk og karakteristisk samling til porteføljen.

  Bloomingville filosofien går igen i mange hjem

  I dag er Bloomingville-mærker og -filosofier blevet en del af millioner af hjem og frigiver årligt 4 hovedkollektioner, 2 minikollektioner, forskellige sæsonkollektioner og 1 smuk julekollektion. På trods af den enorme popularitet og vækst, har Bloomingville-missionen forblevet den samme: At levere glade ændringer til hverdagens designere. Denne mission er muliggjort af et bredt udvalg af moderigtige produkter, rimelige priser, god kvalitet og et højt serviceniveau.

   

  DEL DIN STIL. Fortæl din historie. ÆNDRE DIT HJEM.

   

  Med masser af erfaring og mange kollektioner designet, har Bloomingville fundet en betydelig evne til at skabe produkter, der har en betydelig evne til at skabe en varm, uformel atmosfære i hvert hjem. Bloomingville er dybt forankret i den berømte danske æstetiske tradition og har altid arbejdet for at bringe nyt liv og små overraskelser ind i moderne hjem.

  Find inspiration til din bolig lige her

  Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

  Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

  Forhandler af spændende boliginteriør

  Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

  Forhandler af House Doctor

  Forhandler af Hübsch

  Forhandler af Moyha

  Forhandler af Bloomingville