Nordisk livsstil

  Drevet af en fascination af nordisk stil og livsstil etablerede grundlægger Betina Stampe Bloomingville i 2000. Siden da har hun delt sin lidenskab for kreative og personlige måder at holde hjemmet i konstant forandring med mennesker over hele kloden. I 2014 blev virksomheden en del af USA-baserede Regent Holding, hvilket bragte et endnu bredere perspektiv af globalisering og ære til mærket.

  Boligindretning på flere kontinenter

  Med det nye ejerskab blev Bloomingville lanceret i USA i 2016 og tog det nye marked med storm med varme og elskede boligindretninger. Endnu flere muligheder opstod, da Bloomingville i 2018 overtog et Regent Holding-mærke, Creative Coop, der blev lanceret af Bloomingville i Europa og tilføjede endnu en stærk og karakteristisk samling til porteføljen.

  Bloomingville filosofien går igen i mange hjem

  I dag er Bloomingville-mærker og -filosofier blevet en del af millioner af hjem og frigiver årligt 4 hovedkollektioner, 2 minikollektioner, forskellige sæsonkollektioner og 1 smuk julekollektion. På trods af den enorme popularitet og vækst, har Bloomingville-missionen forblevet den samme: At levere glade ændringer til hverdagens designere. Denne mission er muliggjort af et bredt udvalg af moderigtige produkter, rimelige priser, god kvalitet og et højt serviceniveau.

   

  DEL DIN STIL. Fortæl din historie. ÆNDRE DIT HJEM.

   

  Med masser af erfaring og mange kollektioner designet, har Bloomingville fundet en betydelig evne til at skabe produkter, der har en betydelig evne til at skabe en varm, uformel atmosfære i hvert hjem. Bloomingville er dybt forankret i den berømte danske æstetiske tradition og har altid arbejdet for at bringe nyt liv og små overraskelser ind i moderne hjem.

  Find inspiration til din bolig lige her

  Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

  Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

  Forhandler af spændende boliginteriør

  Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

  Forhandler af House Doctor

  Forhandler af Hübsch

  Forhandler af Moyha

  Forhandler af Bloomingville