Smagfulde knagerækker

Knagerækker er en smagfuld måde at øge din indgangsindretning på. Fra en vægmonteret knagrække i din entre til et klassisk knagerække stander i din hall, er der en række muligheder at vælge imellem.

Knagerækkens mange funktioner

Frakke- og hatteholdere kan reducere rodet ved hoveddøren. De giver en bedre mulighed for at stoppe frakker i et skab eller kaste dem over en stol. Vælg mellem en hængende knagerække, der sparer gulvplads eller en stående version, der passer pænt i et hjørne. Vi har også mange enkelt knager.

Yderligere indretning til at match din knagerække

  • Vægreol med spejl. Praktisk i en indgang, disse hængemuligheder giver dig et sted at kontrollere dit udseende på vej ud. Du kan også bruge den til at gemme dine nøgler og lignende.
  • Små reoler med kurve. Disse hylder er perfekte til en travl families entre eller bryggers og giver hvert familiemedlem deres eget sted at opbevare hatte, vanter og tørklæder sammen med deres andet overtøj
  • Opbevaring af paraply. Frakkeholdere med paraplystande har et retro look. De giver en elegant måde at tørre paraplyer ud uden at tage mere gulvplads

Design i mange farver på knagerækker

En krom eller sort metal knagerække er et godt valg til moderne indretning. Hvis dit hjem har et mere rustikt udseende, skal du vælge et lavet af genvundet eller ufærdigt træ. For en traditionel stil skal du vælge et knagerækker af egetræ eller kirsebær.

Knagerækker kan også være en god tilføjelse til børnenes legerum eller soveværelse. Start gode vaner tidligt ved at vise børnene, hvordan de hænger deres frakker, hatte eller vanter på plads. Vælg gerne et hvidt design i børnestørrelset, og hæng det lavt på væggen, så det er inden for rækkevidde.

    Find inspiration til din bolig lige her

    Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

    Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.