Viking Gummistøvler til drenge og piger

Slidstærke gummistøvler

Hos Victa finder du et godt udvalg af de fine og slidstærke Viking gummistøvler.  Så er du på udkig efter gummistøvler til din dreng eller pige er du kommet til det rette sted. På nedenstående side har vi udvalgt de modeller vi finder bedst egnet til det grå og våde danske vintervejr.

Gummistøvler i top kvalitet

Viking gummistøvler har altid været kendt for en god pasform og en lækker kvalitet. Vores udvalg dækker både drengen der gerne vil hoppe i vandpytterne og pigen der gerne vil se lidt smart ud, uden at gå på kompromis med tørre tær.

Gummistøvler til vinterbrug

Det danske vintervejr kræver  i dag langt fra den samme varme gummistøvle som for blot 10 år siden. Vi har derfor valgt at fokusere produkterne på lette slidestærke og smarte gummistøvler til både drenge og piger.

Vandpytter og leg

Det er svært at vælge den rette gummistøvle til sit barn, design og størrelse spiller en vigtig rolle og så har barnet for det meste også en holdning. Vigtigst er nok at barnet har en gummistøvle, da det danske vinter og sommervejr tit byder på regn og her er Viking et sikkert valg. Forvent at barnet vokser ud af gummistøvlen længe inden den er slidt op.

Viking gummistøvler

Viking har siden 1920 produceret fodtøj af høj kvalitet til det barske klima i Norge. Viking benytter de bedste letvægtsmaterialer i deres thermostøvler og har af Nordisk Designråd fået “Merket for god design” for deres innovation indenfor thermostøvler. Kan de klarer sig i Norge kan de også klarer sig i Danmark.

    Find inspiration til din bolig lige her

    Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

    Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.